Doppia
Wiki

Ontdek onze design blog!

We geloven in het delen van onze expertise en ervaringen. Op deze Wiki design blog vind je een mengeling van artikelen die ons werk, onze inspanningen en de nieuwste ontwikkelingen in de designwereld belichten. Of het nu gaat om diepgaande analyses van designstrategieën, enthousiaste verhalen over onze laatste projecten, opmerkelijke design-trends of grappige anekdotes uit de ontwerpwereld, op onze Wiki we hebben voor elk wat wils.

Wat is een merk en wat is een logo?
Een merk is de optelsom van alle ervaringen, indrukken en kennis die een persoon heeft over uw product, service of organisatie.
Lees meer >
Waarom een SSL-certificaat belangerijk is om uw website te beveiligen
De grootste webbrowsers moedigen websites al enige tijd aan om gebruik te maken van een SSL-cetificaat, zo toont Google Chrome al even een bescheiden waarschuwing wanneer er nog geen gebruik wordt gemaakt van https.
Lees meer >
Hoe visueel ontwerp merkverhalen versterkt
Het vertellen van een verhaal is de kern van merkcommunicatie. Het vermogen om een krachtig verhaal te vertellen dat resoneert met het publiek, is essentieel voor het opbouwen van een sterke band tussen merk en consument.
Lees meer >
Web

Dark Mode, wat is dat?

In een wereld waar digitalisering steeds prominenter wordt, evolueert ook de manier waarop we met technologie omgaan. Een van de opvallende trends die de laatste tijd de aandacht trekt, is Dark Mode. Maar wat houdt Dark Mode eigenlijk in en waarom zou het jou als ondernemer kunnen helpen?

Lees meer >
Evenement

Primeur op de beurs in Nürnberg voor Didak

Didak kreeg een volledige make over en werd naast het gamma kites (Didakites) uitgebreid met 2 nieuwe productlijnen. Voortaan groepeert het Didak gamma het bestaande label Didak Kites samen met Didak Play en Didak Pool. Het nieuwe packaging design gooit hoge ogen op de beurs in Nürnberg (foto) waar de spits werd afgebeten en het redesign in primeur wordt voorgesteld.

Lees meer >
SEO

Designgeheimen voor Hogere Conversies

Een doordacht ontwerp is de sleutel tot het vergroten van conversies op e-commerceplatforms. De manier waarop een website is ontworpen en gepresenteerd, speelt een cruciale rol bij het aantrekken van bezoekers en het omzetten ervan naar loyale klanten. Laten we ontdekken hoe slim design kan bijdragen aan een naadloze gebruikerservaring en de transformatie van bezoekers naar actieve kopers kan stimuleren…

Lees meer >
Het Effect van Kleur op Branding en Marketing
Branding

Het Effect van Kleur op Branding en Marketing

Kleur is een krachtig instrument dat diep verweven is met onze emoties, percepties en zelfs acties. In de wereld van branding en marketing speelt kleurpsychologie een cruciale rol bij het vormgeven van de merkbeleving en het beïnvloeden van consumentengedrag. Laten we dieper ingaan op hoe kleuren een impact hebben op ons als consumenten en hoe merken dit in hun voordeel gebruiken…

Lees meer >
Wiki

Let’s have a coffee

info@doppiavu.be