R

E

C

Onze ultieme missie is om jouw doelgroep te converteren naar klanten door middel van verbinding.

Met onze unieke aanpak bieden we drie sleutelgebieden aan: Reconnect Explore Convert [•REC]

Door deze strategieën slim te combineren, creëren we krachtige marketingcampagnes die jouw merk naar nieuwe hoogten tillen.

 

Reconnect Explore Convert

Reconnect Explore Convert

Onze ultieme missie is om jouw doelgroep te converteren naar klanten door middel van verbinding. Met onze unieke aanpak bieden we drie sleutelgebieden aan: Reconnect, Explore en Convert.

Door deze strategieën slim te combineren, creëren we krachtige marketingcampagnes die jouw merk naar nieuwe hoogten tillen.

R

We begrijpen het belang van het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met uw doelgroep. Met behulp van marktonderzoek en gegevensanalyse identificeren we de meest effectieve manieren om je merk opnieuw te verbinden met je potentiële klanten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van boeiende content, het optimaliseren van je sociale mediastrategie of het opbouwen van een waardevol partnerschap, wij zorgen ervoor dat je merk op de juiste plek wordt gezien en gehoord.

Reconnect Explore Convert

Reconnect Explore Convert

E

Onze expertise ligt in het ontdekken van onontgonnen markten en het identificeren van de meest veelbelovende kansen voor je bedrijf. We creëren strategieën die jouw merk naar nieuwe doelgroepen brengt en je zichtbaarheid vergroot. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een innovatieve digitale campagne, het optimaliseren van je website voor betere vindbaarheid of het benutten van opkomende trends, wij helpen je om nieuwe horizonten te verkennen en je concurrenten voor te blijven.

C

Uiteindelijk draait alles om resultaten. Ons team van experts weet precies hoe ze jouw leads kunnen converteren naar betalende klanten aan de hand van 2 kernwaarden:

Begrijp je doelgroep:
Voordat je publiek kunt omzetten in klanten, moet je een diepgaand begrip hebben van wie je doelgroep is, wat hun behoeften en interesses zijn, en waar ze zich online en offline bevinden.

We bouwen een sterke online aanwezigheid op:
We creëren een professionele en aantrekkelijke website en zorgen ervoor dat je bedrijf actief is op relevante sociale media platforms. Dit stelt je in staat om je publiek te bereiken én te overtuigen.

Bij marketing reclamebureau Doppia Vu geloven we dat verbinding de sleutel is tot succesvolle marketing. Reconnect, Explore en Convert zijn onze drie pijlers die je bedrijf zullen helpen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je merk transformeren door publiek om te zetten in waardevolle klanten.

Uit welke werkzaamheden bestaat marketing?

Marketing is een nogal breed begrip. Meestal wordt de marketing gedaan door een marketingafdeling binnen bedrijf of door een marketingbureau. In sommige gevallen zien we ook dat marketing ‘er eventjes wordt bijgedaan’ door een collega of de partner van de directeur. Bijna altijd is het resultaat er dan ook naar, marketing is namelijk een vak apart, net zoals financiën en verkopen dat zijn. 

Het doel van marketing

Het woord marketing is een verbastering van de woorden market en getting, oftewel getting the market, de markt verkrijgen. Het is daarom een verzamelterm van werkzaamheden die erop gericht zijn om een groter marktaandeel te krijgen. Marketing zorgt dus voor meer klanten en omzet.

Marketing voor SEO

Het hoger komen in Google wordt ook wel SEO genoemd, ofwel Search Engine Optimization. Om dit voor elkaar te krijgen moet o.a. de website van het bedrijf optimaal zijn ingericht, waarbij tal van factoren een rol spelen. Een online marketingbureau kan ervoor zorgen dat je hoog in Google komt. Dit heeft direct effect op het aantal leads, dus omzet.

Let’s have a coffee

info@doppiavu.be