Couleurs Devie

•Rebranding •Socials

DE CHALLENGE

Couleurs Devie, zomerfestival in Maldegem, kreeg van ons ondersteuning bij het ontwikkelen van een levendige nieuwe merkidentiteit die de sfeer van hun evenement volledig weergeeft.

HET RESULTAAT

De nieuwe editie kreeg een frisse look die perfect de festivalsfeer vangt: levendig, kleurrijk en PARTY!

Levendige
Rebranding

Met de initialen CDV – Couleurs Devie hebben we speelse vormen gecreëerd, die dienen als grafische elementen. Hierdoor kunnen we een oneindige variatie aan leuke patronen maken. Het draait hier volledig om speelsheid en festiviteit.

Voor de DJ’S DAY maken we meer gebruik van zwart en felle kleuren. We scheppen een sfeer van plezier, feesten, dansen, de nacht, vuurwerk, muziek.

Voor de FAM DAY vallen we meer terug op de zachtere tinten. Het gebruik van zwart wordt beperkt. Je schept een speelse, kindvriendelijke en zachtere sfeer.

NEW
WEBSITE

We lanceerden ook de Couleurs Devie-website! Hier kun je de volledige line-up bekijken, ontdekken welke activiteiten er gepland zijn voor de FAM DAY en natuurlijk de link vinden naar de ticketsale. Bekijk hem HIER.

Social
media

We hebben ook gezorgd voor alle leuke social media posts voor 2024! Van aankondigingen van de nieuwe sale tot ticketverkoop, sponsors en de introductie van de artiesten!

Let’s have a coffee

info@doppiavu.be